Horoscop Berbec 2017 – tendinte generale

Horoscop Berbec 2017 – aspecte generale. Din 2009 si pana acum, Berbecii au avut de strabatut un lung drum initiatic si acum se intreaba, oara cat o mai dura. As spune ca este zodia la care s-au vazut cel mai bine efectele tranzitelor lui Uranus si Pluto, si inca se vor mai vedea pentru o perioada.

Zodia Berbec ii reprezinta pe cei care nu se dau la o parte din calea razboiului. Ei sunt primii care ataca pe front si nu resimt frica asa cum o resimt celelalte zodii. Mai mult, ei nu concep sa piarda vreodata vreo batalie. Si, totusi, in acesti ani, au gustat din amareala infrangerii de multe ori. Sentimentul infrangerii este greu de suportat pentru ei si din punct de vedere psihologic acesta este cel care ii darama. Cu toate acestea, au inceput de putin timp, sa inteleaga ca victoria se poate preschimba si in invataturile unei batalii. Ca nu doar daramarea “inamicului” (orice si oricine ar insemna asta pentru ei) inseamna sa castigi. Au invatat sa se transforme. Au invatat sa renasca. Au invatat ca se pot schimba. Ca pot avea alte principii de viata. Si, au invatat sa uite, sa mearga mai departe si sa isi reconstruiasca alta viata.

Si 2017 ramane in nota data de ultimii ani cu ceva mici modificari pe ici pe colo. Uranus ramane in casa Ascendentului, al personalitatii si eu-ului si in acest an. Vor trai, in continuare, schimbari. In special, cei nascuti in ultimul decan (ultimele 10 zile ale zodiei). De anul acesta, incep sa predea armele in fata vietii si sa inceapa un proces de acceptare a lucrurilor care sunt evidente. Odata ce vor incepe sa fie deschisi in a invata cum pot trai alfel decat pana acum lucrurile se vor desfasura mult mai usor. Unii dintre ei deja au inceput sa o faca si resimt efectele acestei decizii, altii inca se mai lupta intr-un razboi care s-a terminat demult.

La nivel general, exceptand anumite domenii ce vor fi detaliate separat, pare un an pe linie dreapta fara socuri extreme ca pana acum (depinde de harta natala a fiecaruia). Acelasi caracter exploziv si surprinzator ca pana acum, munca depusa in zona de learning si principii (aviz celor care studiaza, inca nu ati scapat de greutatea de a invata si asimila informatii de care v-ati lovit si anul trecut) si transformare si implicare totala in ceea ce priveste cariera – aici Pluto va mai pune la munca cativa ani de acum inainte.

Bucuriile si relaxarea vor veni in zona de parteneriate, atat de business cat si personale (casnicie). Cand spun relaxare nu inseamna neaparat doar o atmosfera calma si calda cat mai degraba atitudinea voastra in fata problemelor si activitatilor zilnice din acest domeniu. Este greu de gasit un Berbec calm insa, anul acesta, il vom vedea in aceasta zona. Doar in perioada septembrie-octombrie veti avea putin aceasta relaxare zdruncinata intr-o mica sau mare masura. Ce inseamna aceastra zdruncinare? Depinde de problemele fiecaruia din parteneriatul sau. Nu este exclus ca unele sa se si inchida brusc si irevocabil iar altele sa aiba doar cateva zile de conflicte puternice principale. Ramane la latitudinea voastra cum alegeti sa sune viitorul vostru.

Cele de mai sus sunt date de tranzitul lui Jupiter, care, din decembrie schimba zodia si casa. Intrarea lui in Scorpion va va ajuta in plan financiar, in special cu veniturile obtinute din comisioane, asigurari, prime si orice alt venit ce nu are legatura cu salariul fix. N-ar fi exclus sa incepeti o discutie legata de o mostenire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.