Horoscop Berbec 2018 – caracteristici generale

Horoscop Berbec  2018 – aspecte generale. Desi in ultimii ani am vorbit de marile schimbari in viata Berbecilor, asta nu inseamna ca, de acum inainte nu vor mai avea parte de evenimente in viata lor. Doar ca, nu ne vor mai forta sa ne indreptam privirea mereu catre ei. Schimbarile nu vor mai fi atat de profunde si se vor indrepta catre un alt capitol din viata lor. Ok. Gata! Din primavara acestui an, lasam personalitatea in pace si ne ducem catre ce? In mare parte catre ce inseamna partea financiara dar si ceea ce detin in termen larg Berbecii. Aici putem vorbi chiar si de un talent ce il pot “achizitiona” peste noapte.

Modificari in plan financiar

Aceste schimbari din plan material vin in urma tranzitului lui Uranus in casa a 2-a. Acesta, la fel ca si precedentul, va dura aproximativ 7 ani si in toata aceasta perioada, Berbecii vor avea parte de fluctuatii in plan financiar si material. Spun material pentru ca, valorile lor se vor schimba destul de mult.

Exista o mare posibilitate sa se detaseze de “bani” si sa priveasca viata cu alti ochi. Iar aceasta “eliberare” sa se manifeste prin aruncarea a tot ceea ce nu au nevoie. Se pot hotari brusc sa faca curatenie in casa si sa renunte chiar la jumatate din ce au. In unele cazuri, nu este exclus sa fie fortati de imprejurari sa faca acest lucru. Dar asta depinde foarte mult de harta natala a fiecaruia.

Schimbari in cariera si statut

Pluto ramane, in continuare, in casa carierei si imaginii publice. Iar efectul final al acestui tranzit il vom vedea abia in anul 2024 cand va iesi din aceasta casa. Berbecii continua, deci, sa transforme lucrurile de aici. Despre ce vorbim. Despre cariera, in primul rand dar si despre viata privata, adica schimbarile de statut. Asta presupune casatorie sau divort (chiar si ambele, in anumite cazuri) sau nasterea unui copil. De foarte multe ori, venirea pe lume a unui copil aduce schimbari importante la nivel de imagine publica cat si in cariera. Asa ca trebuie sa fim atenti cand apar modificari si in casele casatoriei si in cea a copiilor.

Berbecii vor calatori mai mult

Jupiter, planeta abundentei tranziteaza anul acesta doua case. Cea a sexualitatii dar si a veniturilor obtinute din alte medii decat din salariu (comisioane, mosteniri, asigurari etc) si casa a 9-a, casa strainatatii, a studiilor pe termen lung si a principiilor. Pentru ca mai sus vorbeam de schimbare de statut avem, in acest caz, posibilitatea de deveni parinti iar la nivel financiar cea de a primi o mostenire sau, acolo unde nu este cazul, un comision substantial. In cea de-a doua partea a anului, cand Jupiter intra in casa a 9-a, granitele se deschid si mai mult pentru Berbeci. Da, pot calatori mai mult, sau poate primesc o sansa de a se muta in alta tara. Dar, in acelasi timp, acest aspect ii face pe Berbeci sa fie deschisi si sa asculte oameni care sunt de alta educatie si au alte principii decat ei. Nu spun ca isi vor schimba acum religia ci doar ca vor fi mai openmind si vor intelege ca pe aceasta lume nu toti ne rugam la acelasi Dumnezeu. De asemenea, acest tranzit ar putea sa ii prinda pe Berbeci pe bancile facultatii pentru ca, asa cum spuneam casa a 9-a este si casa studiilor de lunga durata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.