Horoscop Berbec Tendinte Generale 2014

Horoscop Berbec Tendinte Generale 2014

Desi ultimii trei ani au fost foarte grei pentru nativii din Berbec, se pare ca anul 2014 aduce mari schimbari pentru ei. Din fericire, tranzitele cele mai grele au trecut si suntem pregatiti sa intampinam binele si schimbarile aferente pentru ca anul acesta Berbecii vor beneficia de o crestere extraordinara a energiei si a sanatatii.

In acest an, vom avea parte de turnuri de situatie foarte importante, de schimbari considerabile si radicale care vor aduce stabilitate si substanta in viata Berbecilor. Practic, vei intampina multe situatii surprinzatoare, iar atitudinea ta in fata lor va fi a unui om responsabil si matur. Poate ca aceasta noua fata a ta te va surprinde, la inceput neintelegand cum de nu ai avut aceasta atitudine in fata obstacolelor pana acum. Aceasta noua viata mai aventuroasa si plina de surprize a inceput inca din 2011, schimbandu-ti brusc si dramatic viata si nu se va termina decat peste aproximativ cinci ani. Asa ca, pregateste-te de un lung drum initiatic cu urcusuri si coborasuri la sfarsitul caruia vei descoperi ca esti deja altcineva.

Acest tranzit a lui Uranus in casa I vine sa ia masuri dramatice asupra personalitatii tale. Daca pana acum erai dependent de altii sau de situatii si nu vedeai, acum vei lua pozitie si iti vei reintra in drepturi. Poate ca vei genera evenimente dramatice, atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau, insa vei simti prin asta o mare eliberare. Va veti gasi in cele din urma intr-un peisaj total nou, intr-o noua viata pe care poate niciodata nu v-ati imaginat ca o veti avea si ca libertatea si-a reintrat in rol lasandu-va neincatusati. O sa te simti astfel binecuvantat de soarta si o sa te exprimi asa cum iti va ordona sufletul.

Acest an o sa te ajute sa te ridici si sa arati lumii mandria de a fi Berbec. Iti vei arata energia, ambitia, determinarea si intregul potential. Ceea ce este mai important decat atat, este ca o sa reusesti sa si pui in practica toate aceste calitati. Dar nu uita ca aceasta noua viata trebuie sa fie condusa de cele mai curate ganduri, orice abatere poate transforma aceste evenimente in catastrofe.

Si pentru ca o schimbare sa aiba loc, inaintea ei se desfasoara lovirea de realitate. Ea este cea care ne ajuta sa pornim la un nou drum. Este cea care ne face constienti de momentul in care suntem, de ceea ce am devenit si de calitatea vietii noastre. Astfel, vei lua pozitie in fata destinului si nimic nu iti va sta in cale. Nu vei lasa, astfel, pe nimeni si nimic sa iti stea in cale.

Planeta norocului si expansiunii, Jupiter, va aduce imbunatatiri in privinta spatiului locativ, reamenajari si poate pentru unii chiar schimbarea resedintei cu una mai mare si mai frumoasa. Asta pana in luna iulie cat timp va sta in casa a IV-a, moment in care va trece in casa a V-a. Acest tranzit pentru femeile Berbec care isi doresc copil le poate aduce minunea si pot ramane insarcinate. Acelasi aspect te va indemna sa te bucuri de viata si de dragoste. N-ar fi exclus sa petreci ceva mai mult in cea de-a doua jumatate a anului si sa experimentezi bucuria de viata.

Un al tranzit important este cel al lui Saturn in casa a 8-a. Marele Malefic sau poate Marele Invatator (depinde de aspectele natale ale fiecaruia) te va ajuta sa privesti cu ochi realisti domeniile legate de intimitate cat si finantele provenite din parteneriate. Va trebui sa inveti sa ai o atitudine corecta in fata acestor domenii si sa cauti sa pui accent pe calitate in detrimentul cantitatii.

Cea de-a treia planeta impersonala importanta este Neptun, aceasta se regaseste si anul acesta in casa a 12-a, cea dedicata subconstientului si spiritualitatii. Aceasta latura va fi mult mai accentuata ca in trecut si efectul il vei resimti foarte multi ani de acum inainte. Anul acesta fiind primul an in cautarea divinitatii iar de acum inainte vei trece prin multe etape de transformare spirituala pana la descoperirea Dumnezeului suprem. In aceasta cautare, vei descoperi ca simturile tale sunt mult mai dezvoltate. Ai o mai buna intuitie si vei fi mult mai constient de nevoile, mai ales sufletesti, ale celor din jur. Vei incepe treptat sa te dedici activitatilor de intr-ajutorare a celor napastuiti de soarta, sa strangi fonduri si sa participi activ la schimbarea in bine a vietii lor.

Interesant este ca nu vei cauta sa te lauzi cu astfel de actiuni, vei fi multumit doar ca ti-ai mangaiat sufletul facand bine semenilor tai. Va fi o perioada in care vei pune multe intrebari subconstientului tau, vei cauta sa-ti intelegi sufletul mai bine si vei incerca sa-ti gasesti elementele nedescoperite pana acum.

Si daca tot suntem in zona de schimbari dramatice si Pluto considera ca are ceva de spus in acest context. Pozitionat in casa a V-a, casa carierei si imaginii publice, el va fi in continuare in aspect dificil cu Uranus in casa I dar in pozitiv cu Saturn din casa a 8. Aceste aspecte ne conduc la o puternica transformare nu doar la nivel de personalitate cat si la nivel de efecte sociale a acestora. Puterea pe care o vei resimti va fi maxima si va trebui sa ai grija la felul in care o vei gestiona. Increderea si credinta in sine vor atinge limita suprema. Nu iti va sta nimic in cale! Vei dori schimbarea si vei depune toate eforturile pentru a o indeplini. Multi dintre voi va veti schimba cariera total. Te poti trezi ca desi ai pornit pe un drum profesional ai terminat a fi pe altul total nou. Iar altii, pe langa schimbarea de cariera, vor resimtii si o transformare a recunoasterii meritelor atat printr-o ascensiune rapida la locul de munca cat si prin bonusuri financiare substantiale.

Din punct de vedere al sanatatii, acest an nu anunta mari schimbari in acest domeniu sau griji considerabile. Ai totusi grija la energia gestionata prost. Schimbarile din viata ta pot genera agitatie ce vor provoca dureri de cap, insomnii, tensiuni musculare cat si influenta proaste la nivelul ficatului.