Horoscop Fecioara 2017 – caracteristici generale

Horoscop Fecioara 2017 – aspecte generale. Fecioara este zodia care anul acesta are parte de noroc la partea financiara. Acesta este domeniul in jurul caruia se invart toate evenimentele. Asta se intampla datorita pozitionarii lui Jupiter in casa banilor si posesiilor. Nu inseamna ca banii pica din cer fara sa faca nimic si fara complicatii. Alaturi de aceasta pozitie a lui Jupiter mai este si tranzitul lui Saturn in casa caminului/familiei si a lui Uranus in casa a 8-a. Intai, Saturn care este in casa 4 inca de anul trecut, aduce seriozitate dar si munca multa in tot ceea ce reprezinta casa. Amenajarile necesita bani, pe care Jupiter ii aduce, dar si munca si timp. Si daca tot se petrece atata timp in casa si pentru casa asta aduce si discutii in familie. Ce stie toata lumea despre Fecioare? Ca sunt tipicare, nu? Atunci intelegeti la ce ma refer. Fecioarele vor ca totul sa iasa perfect, ca in poza iar ceilalti poate nu sunt pe aceeasi lungime de unde. Mai ales daca in casa sunt multe persoane si mai multe interese. Poate sa fie vorba de amenajarea unei case mostenite, sau doar a impartirii acestei averi.

In privinta altor domenii, Fecioarele au parte cateva tranzite interesante. Tranzite ale unor planete “grele” care “stau” mult intr-o casa. Avem Pluto in casa dragostei/disctractiilor/copiilor, Neptun in casa parteneriatelor/casatoriei si Uranus in casa transformarii/sexului/banilor proveniti din comisioane. Aceasta combinate interesanta de tranzite as traduce-o printr-o transformare profunda a perceptiei asupra dragostei. As crede ca Fecioarele privesc viata cu alti ochi si dintr-un alt unghi. Dragostea este mult mai profunda, pentru unii poate fi doar la nivel de obsesie pura insa, pentru altii, relatia in sine este privita ca un ajutor in transformarea sinelui si apropiere de un grad mai inalt de cunoastere a lumii. Fiind o zodie guvernata de planeta comunicarii, Mercur, acum, mai mult ca inainte, isi doresc ca relatia/casatoria sa ii transforme la nivel mental, cel de langa sa aiba nu doar un nivel ridicat de IQ cat si de cunostinte din toate domeniile. As zice ca, in special, Fecioarele cauta acum sa se conecteze cu partenerul la nivel de subconstient si sa evite orice conversatii banale.

Pentru cei care sunt parinti sau isi doresc sa fie parinti mai au parte de ceva provocari. Cei care au parinti au inca multe momente cand simt ca nu se pot conecta cu copiii lor, ca parca vietile lor nu se interconecteaza deloc. Iar altii pot fi in cealalta extrema, sa ajunga sa aiba o relatie bazata pe posesivitate dusa la maxim cu copiii lor. Cei ce isi doresc sa devina parinti abia de anul acesta lucrurile incep sa se regleze datorita indepartarii lui Uranus de Pluto si care au facut ca lucrurile sa fie destul de dificile in aceasta zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.