Horoscop Fecioara Bani 2014

Horoscop Fecioara Bani 2014

In ceea ce priveste zona financiara, in general Fecioarele nu au probleme din acest punct de vedere. Sunt foarte muncitoare iar mania detaliului ii fac angajati foarte priceputi. Sunt eficienti, organizati si extraordinari de productivi.

In continuare, pe plan financiar Fecioarele vor avea momente de surprize si asta pentru ca maestrul evenimentelor neprevazute, Uranus, isi continua tranzitul pe linia caselor 2 si 8, cele ce tin de partea voastra financiara. Va trebui, astfel, sa acorzi o atentie sporita planurilor financiare pana in 2019 inclusiv. In aceasta perioada n-ar fi rau sa ai tot timpul un plan de rezerva (oricum, ai predispozitii in a pune bani albi pentru zile negre asa ca noi nu ne facem mari griji in ceea ce te priveste).

De asemenea, ar fi bine sa verifici si integritatea oamenilor cu care lucrezi, partenerii de afaceri, pentru ca exista riscul de a fi inselat. Ai grija, astfel, la actele pe care le semnezi sa ai acoperire pentru tot ceea ce faci. Nu-i lasa pe altii sa ia decizii in locul tau – nu-i lasa pe ceilalti sa controleze bugetul tau.

Perioada in care este de evitat sa iei decizii financiare importante este cea in care Venus, guvernatorul finantelor tale, este in retrogradare – 1-31 ianuarie.