Horoscop Fecioara Cariera 2014

Horoscop Fecioara Cariera 2014

Cei nascuti in Fecioara sunt foarte buni in zona comunicarii, in job-urile care implica foarte multa informatie. Ei sunt cunoscuti a fi perfectionistii zodiacului. Veti crede ca tranzitele puternice din aceasta perioada vor schimba acest aspect. Ei bine, nu. Esenta unei Fecioare nu se va schimba. Eul ei va ramane acelasi. In cazul de fata, de exemplu, tranzitul lui Saturn in casa comunicarii ar aduce mai multa seriozitate si fortare a nativului de a ramane ancorat in realitate in ceea ce priveste modul in care foloseste cuvantul. Acest aspect este imbratisat de catre nativ, pentru ca face parte parte din el, din modul in care stie sa se exprime, ceea ce-i va da mai mult curaj si incredere in activitatile zilnice de la munca.

Aspectul care il va resimti probabil negativ este tranzitul cetosului Neptun in casa parteneriatelor. Il va ajuta probabil daca in munca lui este implicata arta, pentru ca va aduce si mai multa inspiratie, insa, daca lucrurile stau cu totul altfel, Neptun poate aduce multa confuzie in relatiile de afaceri si poate chiar mici inselaciuni din partea uneia dintre parti.

Anul acesta este cel care pregateste impulsul de noroc ce va veni la mijlocul anului 2015 cand Jupiter va intra in casa 1. Pana atunci, acesta din urma te va tine prin petreceri unde poti intalni potentiali clienti si parteneri de afaceri ca din iulie sa te treaca in perioada de introspectie si cautare interioara pregatitoare pentru minunatul an 2015.