Horoscop Fecioara Tendinte Generale 2014

Horoscop Fecioara Tendinte Generale 2014

In ultimii zece ani te-ai confruntat cu schimbari dramatice in viata ta si ai invatat sa faci fata fricii de insecuritate. Vorbim de o perioada lunga de timp in care aceste intamplari s-au tot repetat. Ai senzatia ca acest sir de intamplari nu se mai termina insa, daca arunci o privire asupra ultimilor ani vei observa ca trendul este de temperare. Oare pentru ca ai devenit mai puternic? Pentru ca ai invatat din toate aceste experiente si esti mult mai pregatit sa tii piept viitorului?

Oricum ar fi, tu mergi mai departe. Vei descoperi in anii care vor urma ca ai o putere enorma de recuperare iar evenimentele viitoare cu care te vei confrunta nu vor face decat sa creasca forta ta interioara. Nu vei mai permite niciun fel de restrictie asupra vietii tale. Nici macar pe cele impuse de tine. Aceste schimbari bruste ale vietii sunt aduse de tranzitul lui Uranus in casa a 8-a, casa inconstientului, a sexualitatii dar si a banilor altora (banci, partener, comisioane), si acest domeniu este supus insecuritatii si schimbarilor neasteptate. Este o perioada de transformari ce pot aparea si in viata partenerului tau. Ar fi bine sa nu te bazezi complet pe ajutorul financiar al celui de langa tine pentru ca, in aceasta perioada, poate intampina un declin brusc al veniturilor sau poate chiar inversul medaliei pentru cei cu aspecte pozitive in harta personala, sa aiba parte brusc de o marire incredibila a veniturilor. Comisioanele, veniturile din chirii pot si ele sa fie afectate.

Din punct de vedere sexual, caci, da, casa 8 este casa relatiilor intime, poate sa insemne o perioada total diferita de cea de pana acum 2 ani. Poti avea parte acum de experiente sexuale de neuitat insa, atentie, acestea nu vor insemna ca se vor transforma in relatii de lunga durata.

La jumatatea anului trecut, Jupiter s-a mutat in casa prietenilor si aspiratiilor si va ramane acolo pana in 16 iulie anul acesta. Vorbim de o perioada in care vei socializa foarte mult. Te vei reintalni cu multi din prietenii pe care nu i-ai mai vazut de mult timp si iti vei largi si numarul de prieteni noi. Vei avea astfel foarte multe oportunitati de expansiune pe care iti sugerez sa nu le ratezi. In a doua jumatate a anului Jupiter va intra in casa a 12-a, casa religiei, spitalelor si subconstientului. Vei incepe, astfel, sa te apropi mai mult de Dumnezeu si vei studia idei spirituale si mistice din diverse scoli de gandire.

O alta veste buna vine din partea lui Saturn. Pana in octombrie 2012 acesta a tranzitat casa banilor, a veniturilor proprii lasand ceva gauri in bugetul tau si nelasandu-te sa avansezi in acest domeniu. De atunci si pana acum ai simtit o revigorare a veniturilor incasate si traiesti o relaxare economica. Pe de alta parte, insa, Saturn este pana la sfarsitul acestui ani in casa comunicarii. Acest lucru presupune un val de seriozitate ce se aseaza pe tot ce presupune folosirea cuvantului – in felul in care scrii si vorbesti. Poti intalni probleme de comunicare cu cei foarte apropiati tie, vecini, frati, veri. Asa ca ai grija la modul in care te exprimi pentru a putea fi inteles de toti cu care intri in contact. Cu toate acestea, acest tranzit nu implica schimbari senzationale si asta pentru ca, oricum, prin definitie tu cauti perfectiunea si esti foarte atent la toate lucrurile marunte iar comunicarea este unul dintre atuurile tale forte.

In continuare, Pluto tranziteaza casa a cincea, casa dragostei, copiilor si hobby-urilor sau a modului in care iti petreci timpul liber. Pluto este planeta care darama tot in calea sa pentru a reconstrui ceva nou. Vorbim de un proces a carei prima parte poate fi mai usoara doar daca te lasi purtat de valul de schimbare impus de Pluto. Practic, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accepti ca viata ta va urma un alt curs. Totodata, Pluto tine si de destin. Asa ca, pentru cei care au copii, in aceasta perioada vor trebui sa aiba grija asupra actiunilor sale ce pot avea implicatii majore in viata copiilor lor. In acelasi timp, poate insemna si o lupta de putere intre tine si copii dar si intre tine si persoana cu care ai o relatie de dragoste. Felul in care va manifestati implica o intensitate a dragostei enorma. Vei avea senzatia ca fiecare relatie tine de destin si te vei darui trup si suflet desi, poate, lucrurile nu stau chiar asa cum le vezi tu.

In acelasi timp, Neptun se afla in casa a 7-a, casa parteneriatelor si a casatoriei. In momentul in care schimbarile apar in viata ta, modul in care reactionezi va tine seama si de cum vei influenta viata altora. Vei incerca de multe ori sa iti imaginezi cum vor fi afectate vietile altora in urma deciziilor tale. Partea negativa al acestui tranzit este ceata ce se lasa asupra parteneriatelor tale. Pot aparea neintelegeri din cauza modului gresit a cum iti sunt interpretate deciziile de catre partenerul de viata cat si cei de afaceri.