Horoscop Gemeni 2018 – caracteristici generale

Horoscop Gemeni 2018 – aspecte generale. Spuneam anul trecut ca 2017 va fi un an interesant pentru ei. Am gresit. Toti anii sunt interesanti pentru Gemeni si daca un an da semne ca ar fi plictisitor vor avea ei grija sa nu fie.

Vechile obiceiuri mor repede

Uranus va intra anul acesta in casa a 12-a si ii va face pe Gemeni sa vorbeasca mult (asa cum doar ei o pot face) dar fara a-si folosi gura. Acest tranzit al lui Uranus ii va ajuta pe nativii din zodia Gemeni sa isi descopere cele mai ascunse frustrari si sa se elibereze rapid de ele. Toti avem ganduri si dorinte ascunse in cele mai ciudate cotloane ale mintii noastre. Iar Gemenii asta vor incepe sa faca, sa calatoreasca pe toate aleile mintii si sa se descopere intr-un mod cum nu au mai facut-o pana acum. Initial vor fi surprinsi de gandurile ce vor incepe sa ii atace in fiecare zi, insa, cu timpul, aceasta va fi o obisnuinta pe ei. Ca doar ei sunt cei mai priceputi la vorba si ar fi, in acest caz, partenerul ideal de barfa.

Mens sana in corpore sano

Jupiter, inca din 2017 s-a hotarat sa aduca o mica imbunatatire a sanatatii. Dar, in acelasi timp, au si o pofta de a manca mai mult. Sfatul meu este sa fie atenti la ceea ce mananca dar, mai mult la cat mananca. Daca se simt mai bine fizic nu inseamna ca pot testa toate fast-food-urile din oras. Pentru cei care si sufera de o boala care nu le-a dat pace in ultimii ani, anul acesta au noroc ca tratamentul sa isi faca mai repede efectul iar cifrele din analize sa se indrepte usor catre normal.

Despre putere si control

Ii stim pe Gemeni veseli, deschisi catre nou dar mai ales relaxati in ceea ce priveste puterea si controlul. Pentru multi, aceasta este doar imaginea de la suprafata. Cu toate acestea si ei pot avea dorinta de a avea putere asupra altora, asupra dragostei si asupra oricarui domeniu din viata lor.

Pluto este de cativa ani in propria casa, casa care genereaza toate aceste dorinte ascunse, casa care nu spune ce obsesii avem, cum stam cu legaturile intime, cat de mult suntem ahtiati sau nu de a controla tot ce ne inconjoara. A intrat aici pentru a-l pune pe Geaman fata in fata cu versiunea sa primitiva. Tot ceea ce doreste aceasta planeta este sa ii faca pe acesti nativi sa simta cu toti porii pana la ce nivel le este dorinta de putere si cat pot duce aceasta putere. Daca ceea ce descopera contravine caracterului natal si mediului social, Gemenii sunt obligati sa abdice si sa lase astfel de dorinte de-o parte.

Alaturi de Pluto, in 2018 se va alatura si Saturn, planeta ce nu sta la discutii dar mai ales uraste povestile nemuritoare. Tot ceea ce vrea el este sa ii ancoreze in realitate pe nativi. Desi Pluto si Saturn sunt doua planete dure ce nu primesc prea multe laude, anul acesta, vor avea o colaborare pozitiva. Poate Gemenii initial se vor plange cum ca ar fi total invers, insa, peste 2-3 ani, cand acestea vor intra in urmatoarea casa, isi vor schimba parerea.

 

Da, un an interesant si 2018 dar nu in evenimente culturale cum si-ar fi dorit Gemenii ci, mai degraba, un an al instrospectiei si al regasirii de sine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.