Horoscop Gemeni Tendinte Generale 2014

Horoscop Gemeni Tendinte Generale 2014

Anul acesta cei ce va cunosc isi vor schimba total parerea despre voi. Atitudinea voastra se va schimba foarte mult. Daca natura va impune sa priviti cu amuzament viata, anul acesta veti deveni destul de seriosi. Ba, mai mult, veti munci foarte mult in a va termina la timp toate proiectele in care sunteti implicat. Sunteti foarte dedicat muncii si foarte angrenati in realitate, in problemele lumesti. Viata nu mai este un joc pentru voi si descoperiti ca nu toata lumea va este si prietena, veti fi surprins ca unii dintre prieteni va sunt dusmani de ceva timp si ca pot fi fara scrupule in tentativa lor de a va face rau.

O lunga perioada de timp ai avut parte de multe evenimente socante, venite parca de nicaieri. Non-stop viata ta a fost o insiruire de surprize, majoritatea negative. De anul trecut, lucrurile au inceput sa se mai calmeze si sa intre pe un fagas normal. Evident, traind astfel de experiente nu vei putea sa te relaxezi rapid insa si vei fi destul de prudent in actiuni si alegerea prietenilor.

Mutarea lui Jupiter in iunie 2013 in casa a 2, casa banilor, a initiat un ciclu de doi ani de prosperitate. Deci, si in acest an, Jupiter in zona ta de venituri sugereaza norocul in obtinerea de bani. Acest lucru va va oferi mai multa incredere iar in toamna cand Jupiter isi va incepe tranzitul in casa a treia veti fi mult mai dornic de comunicare si de socializare. Va sfatuim totusi, ca in prima jumatate de an sa incercati sa cheltuiti cu atentie aceste sume de bani de care veti beneficia pentru ca acest noroc nu se va intinde toata viata.

O alta caracteristica a anului 2014 este idealismul crescut in privinta carierei si o imaginatie crescuta in acest domeniu. Nu sunt excluse job-urile care sa implice activitati caritabile si de intr-ajutorare. Sunt multe persoane care sub acest aspect, Neptun de tranzit in casa carierei, au ales sa isi schimbe job-ul si sa aleaga psihologia sau sa lucreze in ONG-uri.

In 2014 rabdarea voastra va fi testata mai mult ca niciodata, mai ales in prima parte a anului. Veti lua atitudine in a schimba parerea celor din jur, sa le demonstrati ca nu mai sunteti un adolescent aiurit si ca puteti da dovada oricand de maturitate. Poate cei care vroiau sa va considere in continuare o persoana pe care nu te poti baza nu isi vor schimba parerea, insa voi va veti continua drumul spre indeplinirea telurilor propuse. In cele din urma, la sfarsitul anului veti depasi aceasta perioada de tensiune psihica ramanand cu o senzatie puternica ca acum stiti ce vreti de la viata si pe ce drum sa mergeti mai departe. Veti indeparta cu aceasta ocazie si persoanele de la care nu veti invata niciodata nimic, care nu stiu sa isi respecte angajamentele fata de voi si care sunt iresponsabile.

Darul cel mai mare al vostru este de a va imprieteni foarte repede si a putea participa in orice tip de conversatie. Puteti discuta despre orice, oricand. Aveti capacitati remarcabile de comunicare si puteti schimba convingerile oricui foarte repede. Sunteti foarte curiosi si dornici sa acumulati foarte multa informatie. Cu toate ca Saturn va va forta sa munciti mult, sa va ajutati colegii sa depuneti mult mai multe eforturi decat pana acum, in cea ce-a doua parte a anului veti comunica foarte mult, la telefon, pe internet. Veti petrece mult mai mult timp cu fratii, verii sau vecinii vostri.

La nivel de schimbari profunde, ceea ce tine de Pluto, aspectele afectate sunt cele legate de contractele de credit, bugetul partenerului, taxe, impozite, mosteniri, viata sexuala cat si activitatile paranormale. Va puteti renegocia complet contractele cu bancile sau sa primiti o mostenire. In privinta celor care sunt casatoriti poate insemna o perioada in care veniturile partenerului sa fie reduse foarte mult si sa se schimbe statutul social al familiei. Iar in ceea ce priveste viata intima veti fi mult mai dedicat si implicat in a va satisface partenerul. Veti fi mult mai prezent in activitatile sexuale si veti dori sa depasiti nivelul normal de comuniune.

Din punct de vedere al sanatatii va recomandam sa va realizati un set complet de analize deoarece sunteti pasibili de a face boli cronice. Veti munci foarte mult in acest an si exista posiblitatea sa capatati proportii daca nu aveti grija ce mancati. Incercati sa va gestionati portiile si sa mancati mai sanatos. N-ar strica sa luati suplimente de vitamine si sa faceti mai multa miscare.

Planeta cu cel mai mare efect asupra voastra in acest an este Saturn prin tranzitul lui in casa aspectelor legate de munca, casa a 6-a. El a intrat in aceasta casa inca de anul trecut si va sta aici pana la sfarsitul acestui an. Tranzitul lui indica nevoia de a lucra mai mult si mai disciplinat. Saturn va ajuta sa va uitati adanc in interiorul vostru si va forteaza sa lucrati la potentialul vostru maxim. Promoveaza concentrarea si alegerea utilitatii in tot ceea ce faceti. In final veti fi multumit de ceea ce a realizat acest tranzit in viata voastra profesionala si va va lasa optimist si increzator in fortele voastre.