Horoscop Leu 2015: Tendinte Generale

Horoscop Leu 2015: Tendinte Generale

 

Cei din zodia Leu sunt nascuti cu o incredere in fortele proprii fara margini. Iar acest lucru s-a vazut si mai bine de cand Jupiter a intrat in zodia lor anul trecut in vara. Efectele acestui tranzit se vor vedea si in horoscopul Leului in 2015 pana in iulie inclusiv anul acesta. Am putea spune ca Leii stralucesc, atitudinea pozitiva este la cote maxime si multi vor beneficia chiar de mai multa recunoastere decat pana acum.

Partea, sa ii zicem negativa, al acestui aspect este posibilitatea de a intrece limitele in anumite momente. Este bine sa ai incredere in tine insa, cateodata poti face mai mult rau decat bine provocandu-ti soarta. Oricum ar fi, imaginea si personalitatea Leilor au parte in continuare de un plus de energie si veselie.  Daca adaugam acestui tranzit si pe cel al lui Uranus in casa a 9-a (inca din 2011) am putea spune ca Leului se simte bine in aceasta perioada, cand parca dorinta de schimbare o accepta mult mai bine. Desi este o zodie fixa, se simte destul de bine in situatia de a fi mult mai aventuros decat este obisnuit.

O alta zona din Horoscopul Leului va avea parte de un boost in 2015 iar aceasta este zona banilor pentru ca Jupiter va intra in casa a II-a incepand cu august. Acest aspect presupune pentru unii castiguri mai mari iar pentru altii, o mai mare dare de mana. Jupiter este planeta exuberantei, darniciei si ii poate face pe Lei sa simta ca buzunarele lor nu au capat si ca banii cheltuiti se vor intoarce singuri in portofel, poate chiar intr-un numar mai mare. Le recomandam, totusi, sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a-si cheltui banii, poate mai tarziu isi vor da seama ca unele obiecte au fost achizitionate fara a avea  utilitate pentru ei.

In ceea ce il priveste pe Saturn, acesta va trece anul acesta din casa a IV-a in cea de-a V-a. Asta inseamna ca va inchide capitolul ce tine de camin/familie si va intra in cea a dragostei si copiilor. Aceasta trecere o putem vedea in mai multe feluri: mutarea responsabilitatii din zona casei unde timp de 2 ani s-a ocupat de pune lucrurile in ordine (din toate punctele de vedere: o casa noua, mobila noua, reasezari privind regulile la nivel de familie) in zona dragostei. Leii vor privi dragostea cu mult mai multa seriozitate si nu vor lasa ca actiunile sa le fie influentate de fluturii din stomac. Cei care au copii se vor implica mult mai mult in educatia acestora.