Horoscop Leu Tendinte Generale 2014

Horoscop Leu Tendinte Generale 2014

Anul trecut a trecut relativ rapid pentru tine si fara prea multa agitatie, asta pentru ca planetele importante te-au lasat sa respiri relaxat in aceasta perioada. Fata de alti ani, ai fost destul de energic si o mare parte din planurile tale s-au concretizat. In octombrie 2013 cand Saturn a intrat in casa a patra, acesta a adus dificultati in cariera cat si in planul familial. Asta nu aduce neaparat o perioada proasta din punct de vedere al carierei cat o ingreunare in a avansa. Vei munci mai mult pentru a realiza ceea ce ti-ai propus.

Uranus, planeta surprizelor si schimbarii, pe de alta parte, a avut aspecte armonioase cu Jupiter, planeta norocului. Iar acestea ti-au si iti vor aduce in continuare noroc in dragoste cat si in investitii. Si daca tot vorbim de Jupiter traseul acestuia a fost destul de interesant pentru tine.

In 2011 – 2012 a tranzitat casa carierei aducandu-ti multe momente de succes, bunastare si recunoastere profesionala. In iunie 2013 s-a mutat in casa a 12-a, casa spiritualitatii si va ramane aici pana la jumatatea anului 2014. In prima jumatate a acestui an, el iti indreapta atentia catre religie si spiritualitate. Un alt beneficiu al acestui tranzit este o imbunatatire a starii de sanatate sau, daca pana acum ai avut probleme la acest capitol, el va aduce in cale medici care sa te ajute in a te vindeca.

In aceasta prima jumatate a anului vei fi mult mai bland si indreptat catre cei din jur. Vei dori sa ajuti mult mai mult pe cel de langa tine. Nu ar fi exclus sa te implici mai mult in activitati ce tin de religie si ocult.

Revenind la tranzitul lui Saturn in casa a patra iti readuc aminte ca acesta este unul dintre cele mai importante tranzite ale sale. Domeniul principal in care iti vei indrepta toata atentia este familia, caminul cat si realizarea echilibrului intre munca si datoria pe care o ai fata de ai tai. Vei privi cu o extrema seriozitate toate problemele ce tin de camin.

Stii ca acum pui piatra temeliei unui nou inceput si vrei sa o faci perfect si sa fie trainic tot ceea ce construiesti acum.

In acelasi timp, Pluto este in continuare in casa muncii continuand transformarea acestui domeniu pe care ai inceput-o inca din 2009. Esti in continuare pe pozitii iar energia de a munci inca nu s-a sfarsit. Desi tu esti obisnuit doar sa dai ordine si altii sa munceasca pentru tine, in aceasta lunga perioada vei invata cum poti tu singur sa pui in practica ideile pe care le ai. Aceeasi casa, casa a sasea, tine si de domeniul sanatatii, asa ca, atentia ta se indreapta si catre acest domeniu. Ai fost neglijent cu sanatatea ta? Nu va mai fi cazul de acum inainte. Vei simti ca tot ceea ce vei face poate avea repercusiuni serioase asupra corpului tai.

Vei incepe sa iti schimbi dramatic alimentatia si poate chiar sa incepi sa practici si un sport pentru intretinere si recuperare.

Cea de-a patra planeta a carei tranzit este important in evenimentele anuale este Neptun care, inca din 2011 isi exercita puterea in casa a 8-a, casa lucrurilor pe care nu le putem controla, casa intimitatii (vietii sexuale) si a finantelor provenite de la terti (banci, bugetul familiei sau al partenerului). Neptun este o planeta a carei prezenta este destul de greu de identificat si, de cele mai multe ori, constientizam efectele sale abia la sfarsitul tranzitului sau. Asa ca, fii cu bagare de seama la tot ce pare de neinteles si greu de identificat. In continuare, el va aduce implicare in stiintele oculte, implicare emotionala mult mai puternica in cuplu dar si neintelegeri in ceea ce priveste actele sau creditele.

Daca am inceput anul cu o privire asupra a aceea ce suntem, asupra subconstientului, din 16 iulie ne vom indrepta atentia asupra noastra si a modului in care ne aratam lumii. Vei fi mult mai sigur pe tine si pe ceea ce vrei de la viata pentru ca acest tranzit reprezinta inceputul unui nou ciclu de crestere.