Horoscop Pesti Tendinte Generale 2014

Horoscop Pesti Tendinte Generale 2014

In ultimii ani ai trecut prin schimbari majore si pozitive datorita lui Neptun care a intrat in zodia ta precum si a lui Uranus care din 2011 se afla in casa banilor. In primul rand, vorbim de influenta lui Neptun. Aceasta planeta este cea care guverneaza zodia ta, alaturi de Jupiter. Timp de multi ani de acum inainte calitatile tale native vor fi si mai mult evidentiate. Este o perioada in care tu stralucesti la maximum. Esti inconjurat de o stralucire mirifica si emani vibratii speciale si o frumusete stranie. Sa ai planeta ta alaturi de tine iti confera o incredere indestructibila si un mare respect de sine. Aceasta planeta mistica si magica iti va creste intuitia sa poti comunica mult mai bine cu ceilalti, sa fii mai aproape de sufletul lor. Vei putea sa “vezi” in ei ceea ce nici macar ei nu pot percepe.

Uranus vine cu surprize in zona financiara, atat pozitive cat si negative. Spunem negative pentru ca si anul acesta, impreuna cu Pluto in casa aspiratiilor si prietenilor realizeaza un aspect dur. Nu este momentul de a te implica in afaceri cu altcineva. Iti recomandam sa ramai singur pe drumul tau. Cu Neptun in prima casa iti recomandam ca arii de interes tot ce tine de arta si chiar stiintele oculte. Atentie insa la luna plina din luna martie, in zodia ta, va fi o clipa cu incarcatura emotionala devastatoare pe care o vei controla destul de greu.

Cea de-a doua planeta guvernatoare, Jupiter, planeta norocului, este si anul acesta in casa a cincea, casa copiilor si distractiilor si va ramane aici pana pe 16 iulie. Ea aduce noroc in dragoste o intelegere mult mai buna cu copiii dar si noroc in investitii si o deschidere catre distractii mai puternica decat pana acum. Vei simti bucuria de a trai si te vei implica in diverse activitati distractive. Pentru femei Neptun in casa ascendetului si Jupiter in casa copiilor este un mare semn de feritilitate. Sunt sanse enorme de a ramane insarcinate. Din iulie, Jupiter se va muta in casa muncii, casa a sasea si va aduce oportunitati nebanuite in cariera. Vei putea schimba job-ul sau sa fii promovat pe o pozitie de conducere. Colegii iti vor fi alaturi si te vor ajuta in indeplinirea proiectelor comune. Daca ai avut ghinion pana acum in a-ti gasi un loc de munca acum, sigur, vei gasi exact ceea ce iti doreai fara prea mult efort. De asemenea, aceasta casa tine si de sanatate. Cei care au avut probleme de sanatate pana acum, anul acesta vor reusi sa isi imbunatateasca starea fizica si sa gaseasca leac pentru probleme lor.

Saturn s-a mutat anul trecut in casa a 9-a, casa studiilor de lunga durata, a justitiei si a strainatatii si va zabovi doi ani de acum inainte. Energia lui Saturn este cunoscuta a fi dura si care obliga ca in urma tranzitelor sale sa inveti ceva care sa te ajute in lungul drum al vietii pe acest Pamant. Acesti ani sunt buni pentru a pregati mutarea din 2015 a lui Saturn in casa carierei care va fi mult mai intensa. Foloseste-te de acest moment pentru a-ti face ordine in viata. Este un an bun pentru a comunica mult mai bine cu oficialitatile, avocati, judecatori, bancheri. Poti reusi sa inchei contracte benefice cu acestea. Pentru cei care urmeaza cursurile facultatii va va fi ceva mai greu sa treceti examenele. Vei invata mult mai mult si vei depune efort inzecit pentru a trece cu brio anul. Este o perioada dificila in aceste zone insa finalul va fi fericit pentru ca Saturn intotdeauna premiaza pe cei care i-au respectat regulile si au lucrat din greu. Vei trece prin teste ale credintei si o reorganizare a mintii si conceptelor privind viata. Dar cine nu trece printr-o astfel de perioada, nu?

Pluto in casa prietenilor presupune o perioada in care pui accent foarte mare pe relatia pe care o ai cu cei apropiati. Va fi un an activ din acest punct de vedere. Vei incerca sa reinnozi prietenii uitate. Vei avea un spirit sociabil si vei dori sa fii in contact cu toata lumea. Totodata, vor intra in prim-plan si visele si aspiratiile tale. Nu vei mai dori sa lasi sa se puna praful pe ele. Te vei implica mult mai mult in a le da viata si de a le duce la bun sfarsit. Vei fi in masura sa preiei informatiile din jurul tau si sa le folosesti in a construi ceva viabil cu ele dar si de a le impartasi cu ceilalti.