Horoscop Rac Tendinte Generale 2014

Horoscop Rac Tendinte Generale 2014

2014 este pentru voi anul marilor schimbari pe mai multe planuri iar unul dintre cele mai importante este cel al carierei, al imaginii voastre publice. Pentru ca Uranus, planeta imprevizibilului isi va continua drumul in casa a 10-a. Vorbim de o serie neintrerupta de evenimente care iti vor schimba radical viata. Vor fi momente in care vei avea senzatia ca acest an este prevestitor sfarsitului lumii si intrarea in alta total diferita de cea in care ai fost pana acum. Universul tau se va schimba dramatic si vei simti ca iti revii la viata, ca renasti. Viata va avea din acest an culoare pe tine si nu gri asa cum a fost pana acum. Vei emana energie la o intensitate de care nici tu nu stiai ca esti capabil. Nimic nu iti va sta in cale si vei depasi orice obstacol. Este ca si cum tu te vezi deja la sfarsitul drumului si nu vei lasa pe nimeni sa te influenteze si sa te abata de la el.

Racul este prima zodie de apa a zodiacului. Celelalte doua zodii de apa sunt Scorpionul si Pestii. Anul acesta tranzitul a doua planete importante in modul in care vor decurge o parte din evenimente se va realiza in semne de apa. Saturn in Scorpion si Neptun in Pesti realizand o uniune pozitiva pe aceste trei semne de apa ce tin de viata sentimentala. Ce inseamna asta pentru voi? Aceste tranzite va vor ajuta sa va stabilizati viata sentimentala si impulsurile creative. Scopul principal in acest an este sa iti intelegi pornirile inimii si sa le echilibrezi.

Ultimii doi ani au fost destul de duri pentru tine. A fost un moment de “plata a datoriilor” si ai muncit enorm pentru a ajunge ceea ce esti acum. Acesti ani dificili au lasat in urma lor un om mai puternic si mai ambitios decat a fost pana acum, pregatit sa culeaga ceea ce a semanat pana acum. Anul acesta il veti incepe cu aspiratii inalte pe toate nivele, atat spiritual cat si in cel material. Jupiter, planeta bunastarii si optimismului a intrat in casa personalitatii voastre, casa intai, inca de anul trecut din iunie si pana in iulie anul acesta va impune o stare de euforie. Jupiter va face in asa fel incat soarele sa straluceasca si pe strada voastra iar voi sa fiti in centrul atentiei. Aceasta perioada trebuie fructificata la maximum. Nu uitati de planurile personale. Acest noroc vine o data la 12 ani si ar fi pacat sa nu va folositi de el. Acum, daca toate lucrurile merg bine, probabil ca si numarul la pantaloni poate sa creasca… Nu lasati excesul de mancare, prajiturile de la petreceri si berea de la gratarele cu prietenii sa va afecteze imaginea. Anul acesta sunteti in prima linie, ochii sunt toti atintiti catre voi si trebuie sa faceti impresie buna. Si ca toate lucrurile sa fie si mai frumoase, pentru cei singuri, nu este deloc exclus ca in primavara sa isi gaseasca jumatatea si, de ce nu, sa se si casatoreasca anul acesta. V-am spus, este un an senzational, depinde de voi cat de mult veti fructifica acest moment.

Sa ne oprim aici? Nu. Pentru ca nici Jupiter nu se va opri. In a doua jumatate a anului el va ajunge in casa finantelor, casa a doua a Zodiacului vostru. Si cand planeta norocului intra in aceasta casa nu poate sa insemne decat abundenta in acest sector. Profitati, asa cum v-am spus de prima perioada a anului pentru a reusi sa acumulati cat mai mult in contul bancar in cea de-a doua perioada. Abundenta financiara va fi pe toate palierele: marire de salariu, discounturi substantiale, reduceri de taxe, comisioane din vanzari marite, cadouri scumpe etc. Dar aveti grija si la cheltuieli, norocul se va opri la un moment dat si n-ar strica sa si economisiti ceea ce castigati acum. In ultima luna a anului efectul norocului chior va incepe sa se tempereze si asta pentru ca Jupiter va intra in retrogradare. Asteptati-va ca intrarile sa fie mai mici si sa nu mai intalniti la orice colt de strada oportunitati de a face bani.

Si acum sa revenim si la lucruri serioase. Sau la planeta care ne impinge sa privim drept in ochi realitatea, Saturn. Anul acesta Saturn este in casa a 5-a, casa dragostei, hobby-urilor, investitiilor si a copiilor. Vorbim, deci, de partea creativa si a sentimetelor primare. Saturn este guvernatorul Capricornului, zodie cardinala si de pamant. Saturn, denumit si Profesorul va impune reguli stricte in aceste domenii. Daca sunteti singuri, veti cauta un partener serios si matur care stie exact ce vrea de la viata. Iar pentru cei care sunt deja angajati intr-o relatie dar, mai ales daca pana acum nu s-au implicat foarte mult in constructia acesteia, Saturn ii va ajuta sa isi defineasca mai bine prioritatile sa ia haturile in mana si sa inceapa lucrul pentru intemeierea unei familii. Daca cel de langa voi este ceea ce ati visat si are aceleasi conceptii de viata ca si voi atunci isi au rostul gandurile de logodna, casatorie si chiar decizia de a face un copil. Iar in privinta acestui capitol, pentru cei care au deja copii exista posibilitatea de a deveni putin mai impunator in fata acestora. Practic, veti avea mai mult, atitudinea unui profesor dur decat al unui parinte.

O alta planeta ce va va influenta anul acesta, asa cum a facut-o in anii trecuti si o va face si de acum inainte pentru o lunga perioada de timp, este Pluto. Aceasta este pozitionata in continuare in casa parteneriatelor si in opozitie cu casa personalitatii. Veti invata in aceasta perioada ca nu doar cel care detine puterea intr-o relatie poate sa si o controleze.

Vorbim de ciocniri de principii si de ego. Veti invata sa-i lasati pe ceilalti sa fie naturali, asa cum i-a dat Dumnezeu si sa nu incercati sa-i schimbati sau sa-i manipulati. Acelasi lucru se va intampla si de pe cealalta parte. Lasand aceasta dorinta de control la o parte vei putea sa intelegi mult mai bine caracterul celor cu care interactionezi. Si astfel, mai ales relatiile de dragoste si de prietenie vor avea mult mai mult de castigat.