Horoscop Sagetator 2017 – caracteristici generale

Horoscop Sagetator 2017 – aspecte generale. Poate ca Sagetatorii nu au observat in ultimul an ca au fost ceva mai seriosi decat de obicei insa, cei din jurul lor, in mod cert au observat acest aspect. Saturn le tranziteaza si anul acesta casa Ascendentului. Nu doar ca sunt mai seriosi dar vor si pune multa presiune pe ei insisi. Aceasta presiune vine si din faptul ca ei simt ca nu mai au aceeasi energie pe care o au de obicei si incearca sa forteze nota pentru a fi asa cum se stiu ei. In viata sunt momente si momente si nivelul energiei poate fluctua. Si cei apropiati sunt, in continuare, surprinsi de atitudinea Sagetatorilor. Toata lumea este obisnuita ca acesti nativi sa fie mereu veseli, mereu in forma si expansivi.

Chiar si cu acest tranzit al lui Saturn viata publica/sociala a Sagetatorului nu se schimba. Ba chiar reusesc sa isi apropie si mai mult prietenii si sa petreaca timpe de calitate cu ei. Nu este exclus chiar ca numarul lor sa creasca si sa lege prietenii pe viata in acest an. Acest lucru se intampla datorita prezentei lui Jupiter in casa a XI-a. Daca Sagetatorii au proiecte puse la naftalina anul acesta sunt norocosi si le pot pune in practica (nu ca n-ar fi ei deja cei mai norocosi dintre toate zodiile).

Pentru cei care vor sa conceapa un copil, inca de anul trecut “intalnirile” nu tocmai fericite intre Pluto si Uranus s-au cam terminat si pot avea surpriza placuta de a afla ca vor deveni parinti. Pentru cei singuri care nu au in plan intemeierea unei familii in mod cert vor gasi modalitati de distractie noi si incitante.

Iar din punct de vedere al sanatatii, pentru cei care au probleme la acest capitol, lucrurile pot incepe sa se rezolve spre sfarsitul anului atunci cand Jupiter intra in casa a XII-a. Norocul vine din tratamente dar mai ales din partea doctorilor si, de ce nu, un psihic mai bun ce actioneaza si asupra fizicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.