Horoscop Sagetator Tendinte Generale 2014

Horoscop Sagetator Tendinte Generale 2014

Dupa aproximativ 8 ani de stres continuu, provocari, cutremure psihologice si insecuritate, 2012 si 2013 au fost mai mult o relaxare pentru voi. Este ca si cum ti-ai fi platit toate datoriile fata de viata si acum ai acceptul de a merge mai departe. Perioada de provocari s-a terminat. Nu acelasi lucru se poate spune si despre multe alte semne din Zodiac, precum Racul, Balanta sau Capricornul. Ei se confrunta cu ceea ce voi deja v-ati confruntat. Anterior, ei erau in perioada de repaos in timp ce voi erati pe campul de lupta. Roata s-a intors. Si pentru ca ai trecut prin multe incercari si teste, esti acum in pozitia celui care a prins experienta si ii poti ajuta pe cei ce au nevoie de indrumarea ta.

In prima jumatate a anului, guvernatorul semnului tau, Jupiter, planeta norocului si al expansiunii va traversa casa a 8-a, casa investitiilor si a proprietatii. S-ar putea sa ai beneficii de pe urma vanzarii de bunuri sau din investitiile anterioare. Nu este exclus sa primesti chiar si o mostenire. Incepand cu 16 iulie, Jupiter se va muta in Leu, in casa a noua, casa calatoriilor, studiilor si strainatatii. Acest tranzit iti aduce ajutor in continuarea studiilor, beneficii de pe urma relatiilor cu strainatatea si sansa de a calatorii foarte mult. Pentru cei care vor sa isi reia studiile sau pentru cei care termina liceul, acesta este un tranzit excelent care le aduce foarte mult noroc la examene.

Sanatatea se imbunatateste foarte mult. Acum vei avea mai multa vitalitate si mai multa vigoare. Iar cu mai multa energie de partea ta, apar si mai multe posibilitati de prosperitate. Ceea ce parea imposibil de realizat acum se poate realiza fara prea mult efort.

In 2014 vei incepe sa realizezi valoarea familiei in viata ta si importanta ei. Vei constientiza cat de mult inseamna anumite persoane pentru tine. Cu Uranus in casa dragostei ai sanse enorme in dragoste precum si posbilitati de distractie nenumarate. Nimic in aceste domeniu nu va fi previzibil. Chiar si aparitia unui nou membru in familie!

Pluto a intrat inca din 2008 in casa banilor si va ramane foarte mult timp in aceasta casa. In toata aceasta perioada vei simti nevoia purificarii vietii financiare, eliminarea deseurilor si a elementelor ineficiente si mai ales, eliminarea atitudinii financiare negative. Acest tranzit a lui Pluto in Capricorn prin casa bugetului tau, va afecta foarte mult valorile finantelor. Totul se modifica astfel incat modul in care iti vei castiga banii sa fie in conformitate cu modul tau de gandire si cu convingerile tale. Datoria lui Pluto este a transforma total domeniul pe care il tranziteaza.

Un alt tranzit important este cel al lui Saturn in casa subconstientului, casa a 12-a. In acest an vei simti dorinta de a-ti privi mai mult interiorul, de a sta mai mult singur si de a-ti analiza simtirile. Nu inseamna neaparat o insnigurare, cat mai mult o perioada de analiza psihologica amanuntita.