Horoscop Scorpion 2017 – caracteristici generale

Horoscop Scorpion 2017 – aspecte generale. Pentru Scorpioni, 2017 este un an, in primul rand al reflexiilor asupra a ceea ce s-a intamplat in ultimii ani si asupra deciziilor viitoare. Jupiter tranziteaza pana in octombrie casa subconstientului. Acest aspect este, in general, unul bun ce aduce liniste interioara. Exceptand, perioada august-septembrie cand Jupiter va intra in cuadratura cu Pluto din casa comunicarii si apoi cu Uranus din casa sanatatii si aspectelor legate de munca.

Intai, sa nu uitam ca Pluto este in casa comunicarii de ceva timp si va mai sta aici cativa ani. Aceasta prezenta este ca o sabie cu doua taisuri. Scorpionii reusesc sa se faca auziti dar mai ales ascultati de catre cei din jur. Stiu sa intre in profunzimea lucrurilor iar ceilalti apreciaza puterea de concentrare a lor. Orice subiect pe care doresc sa il aprofundeze va fi floare la ureche pentru ei chiar daca vor acorda foarte mult timp asimilarii informatiei. Pe de alta parte, o lunga perioada de timp Pluto a tot avut momente de cuadratura cu Uranus. Aceste aspecte nu le vor mai intalni. Insa acum este momentul sa isi traga sufletul dupa aceasta perioada. Au muncit foarte mult si surprizele nu au contenit sa apara in cariera, in special. De asemenea, nici sanatatea nu a fost punctul lor forte. Scorpionii sunt cunoscuti a da mai mult decat 100% din energia lor atunci cand sunt implicati in ceva. Poate ca, prea multa munca strica cateodata si ei au vazut acest lucru pe pielea lui. Oricat de rezistenti ar fi, corpul lor le-a dat cateva semnale de alarma ca ar trebui sa o lase mai moale.

Dupa ce Jupiter va intra in casa Ascendentului in octombrie, Scorpionii vor dori sa iasa mult mai mult in lume. Sa se distreze mai mult. Le recomand, in acelasi timp si ceva atentie asupra alimentatiei – in special, pentru ca imediat vine perioada sarbatorilor si prea multa veselie combinata cu sarmale poate da cantarul peste cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.