Horoscop Scorpion Tendinte Generale 2014

Horoscop Scorpion Tendinte Generale 2014

In continuare, sunteti alaturi de nativii din Taur, in prim planul predictiilor. Pentru ca tranzitul cel mai important, cel al lui Saturn, este in continuare in zodia voastra si, respectiv, in casa 1. Ca si anul trecut, treci printr-o schimbare de atitudine si a modului in care te expui. Esti mult mai responsabil, mai matur si mai dedicat planurilor tale.

Simti o presiune asupra ta. Privesti mult mai serios viata. Mai ales cei care sunt nascuti in anii 1983, 1984, 1954 si 1955. Este momentul in care te uiti in urma la ultimii 29-30 de ani, tragi linie si te intrebi ce ai de facut de acum inainte. Este momentul retrospectivei, al analizei realitatii si a alegerii noului drum. Este o perioada in care vei simtii ca responsabilitatile te coplesesc, in care capacitatea de adaptarea iti este supusa la test, in care simti ca drumul greu pe care te afli nu are sfarsit si ca recompensele intarzie sa apara. Munca grea nu este un lucru strain pentru tine. Fii tare! Ramai pe pozitii si beneficiile nu vor intarzia sa apara. Saturn rasplateste intotdeauna munca, rabdarea, corectitudinea si perseverenta.

Acest tranzit al lui Saturn este unul dintre cele mai puternice si are implicatii asupra celor mai importante aspecte ale vietii tale: personalitatea si modul in care te expui in lume, parteneriatele, familie si cariera. Toate sunt supuse testului realitatii si tu vei fi cel care va trebui sa ia decizia de a continua sau nu pe drumul pe care esti. In acelasi timp, Uranus in casa muncii poate aduce explozii in acest domeniu.

Pentru unii dintre voi poate insemna o schimbare brusca de cariera, o propunere la care nu se asteptau, o surpriza de proportii si schimbarea peste noapte a job-ului.

Lucrurile sunt si mai incitante cu Jupiter in casa strainatatii in prima jumatate a anului. Nu este exclus sa calatoresti mai mult in aceasta perioada sau sa ai contacte de afaceri fructuoase cu parteneri din alte tari. Iar in iulie, tot Jupiter se muta in casa carierei aducand beneficii enorme in acest domeniu, promovare, schimbare de serviciu sau primire de bonusuri. Chiar daca Saturn te obliga sa muncesti mai mult, sa fii mult mai responsabil, Jupiter si Uranus aduc surprize senzationale multumindu-ti pentru efortul depus.

Pluto, cea mai importanta planeta pentru voi, guvernatorul zodiei voastre este inca din 2008 in casa comunicarii. Acest aspect te va ajuta mult in procesul de invatare, de extindere a cunostintelor si impartasirea lor.

Aici sunt ajutati de acest aspect profesorii, jurnalistii, cei ce lucreaza in publicitate, scriitorii dar si cei care doresc sa isi continue studiile.

Totodata, daca pana acum ai avut probleme in relationarea cu vecinii, verii sau alte rude, acum este momentul pentru o schimbare. Pluto te ajuta sa vindeci aceste relatii si sa le reincepi de la zero.

In 2012 Neptun a facut un pas foarte important pentru voi, intrand in casa a 5-a, casa dragostei, creativitatii si copiilor. Pentru cei care isi doresc un copil anul acesta pot avea noroc. Iar pentru cei care inca isi cauta jumatatea Neptun le poate aduce dragostea la teatru, film sau o galerie de arta. Oricum ar fi, aceasta planeta va face mai sensibili si mai creativi.