Horoscop Taur 2015: Tendinte Generale

Horoscop Taur 2015: Tendinte Generale

Tendintele generale pentru Horoscopul Taurului sunt gestionate in 2015 de catre Jupiter si Saturn. Acestea sunt planetele care aduc ceva schimbari prin miscarea lor mai rapida, fata de Uranus, Neptun si Pluto care se pozitioneaza si anul acesta in aceleasi case si care nu aduc modificari substantiale.

Horoscopul Taurului in 2015 va fi centrat in jurul familiei in mare parte. Si acest lucru se va intampla mai ales pentru cei care si-au propus o schimbare in acest domeniu. Jupiter si Saturn influenteaza Horoscopul Taurilor in 2015 prin tranzitul pe care il fac in prima jumatate a anului in casa 4, casa familiei si caminului si, respectiv, pentru Saturn, in casa casatoriei (in perioda iunie – septembrie 2015). Nu vorbim neaparat de o casatorie care apare din senin sau ca va curge lapte si miere in aceste domenii interconectate. Vorbim de o mai mare centrare de energii in aceasta zona. Jupiter, planeta bunastarii, prin drumul sau in casa a 4, pe care, de altfel, il continua de anul trecut poate insemna mai multa relaxare, noroc sau poate chiar investitii in camin. Pentru cei care isi doreau sa achizitioneze o casa sau sa si-o reamenajeze pe cea existenta, in continuare, acest tranzit le va facilita inlesnirea demersurilor in acest sens. Pentru altii, de ce nu, poate sa aduca un nou memtru in familie, pentru Jupiter este astrul expansiunii.

Saturn, pe de alta parte, in perioada iunie – septembrie 2015 contrabalanseaza aceasta exuberanta a lui Jupiter prin seriozitatea ce o aduce atat in casnicie cat si in zona relationala a Taurilor. Acest tranzit al lui Saturn, guvernatorul Capricornului, alta zodie de pamant ce se aseamana mult in comportament cu Taurul, va cauta stabilitate, seriozitate si dedicare in parteneriatele Taurilor. Nimic nu va fi lasat la voia intamplarii. Casniciile si relatiile de parteneriat ale Taurilor au fost luate la raport inca din 2012, insa acum putem sa vedem si rezultatele analizei facutei de ei. Nimic din ceea ce nu le va mai fi de folos in viitor nu se va pastra. Orice relatie care abia se tinea de un fir ata va fi rupta de catre Tauri. Am putea numi acest an, o curatenie generala in portofoliul de relatii interumane ale Taurilor.

Si daca tot vorbim de curatenia facuta de Saturn, acesta va actiona si asupra finantelor, in special cele provenite din alte surse decat cea de baza (asigurari, investitii, partener, mosteniri). Acest tranzit il va obliga pe Taur sa se concentreze, in primul rand, asupra propriilor puteri, sa nu se bazeze pe ceea ce poate obtine de altii. Gestionarea puterii trebuie indreptata doar catre actiunile sale fara a spera ca cineva sau ceva ii poate ajuta. Am putea spune ca sunt pe cont propriu, ei vor centra, ei vor da cu capul.

Dar Horoscopul pentru Tauri in 2015 nu se rezuma doar la casa si relatii de parteneriat. Din iulie, tot Jupiter, planeta norocului va intra in casa a 5-a, casa dragostei, copiilor dar si a hobby-urilor din investitiilor sau jocurilor de noroc. N-ar fi exclus ca anul viitor sa avem mai multi castigatori la Loto din aceasta zodie :), asta, evident, pentru cei care horoscopul natal va avea si alte aspecte suplimentare pentru acest lucru. Sau, pentru cei care nu si-au marit familia in prima jumatate a anului cand Jupiter tranzita casa a 4-a o pot face acum, cand aceasta planeta este in casa cea mai potrivita pentru dragoste si roadele ei.

In paralel cu toate acestea, nu trebuie sa uitam, ca in continuare, Horoscopul Taurului va fi influentat in 2015 de cuadratura dintre Uranus si Pluto pe casele 12 si 9, cele ce tin de subconstient, dusmani ascunsi si respectiv, de straintate, studii, religie si principii de viata. Pentru majoritatea Taurilor, acest aspect, a fost mai greu de observat pana acum, insa, probabil acum, daca isi fac o retrospectiva a ultimilor ani, vor vedea schimbari destul de mari la nivelul modului in care vad viata, a felului in care subconstientul i-a indrumat catre anumite decizii. Si de acum inainte, acest trend se va mentine, insa urmarile actiunilor acestor doua planete le vom putea vedea in viata fiecarui Taur in urmatorii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.