Horoscop Taur 2017 – caracteristici generale

Horoscop Taur 2017

Horoscop Taur 2017 – aspecte generale. Pentru cei nascuti in zodia Taur, 2017 este un an pregatitor. Tranzitul lui Uranus nu i-a influentat atat de mult pe cat ar fi putut. Acum, acesta (Uranus) isi inchide afacerile cu subconstientul Taurului si se pregateste sa intre in casa Ascendentului. Din 2011 si pana acum acesti nativi s-au confruntat cu cele mai puternice frici ale lor. Au traversat o perioada de analiza si maturizare. Acum sunt doar ultimele momente de definitivare a ceea ce sunt. Nu a fost usor sa se autoanalizeze la rece, sa isi observe defectele si sa renunte la lucrurile ce nu ii sunt necesare si cu care nu se simt confortabil. Acum se simt eliberati. Isi simt psihicul mult mai puternic si sunt pregatiti pentru orice. Cei ce vor simti mult mai pronuntata aceasta putere sunt cei nascuti in ultimul decan. Anii 2017 – 2023 vor veni cu incredere deosebita in ei si transformari puternice si benefice.

Si daca vorbim de transformari, multe principii de viata au fost zguduite din temelie iar hobby-urile de saptamana au devenit poate adevarate afaceri sau doar au investit mult mai mult timp pentru aprofundarea acestora. Iar unii au transformat calatoriile in adevarate pasiuni de weekend si din care au invatat multe lucruri legate de culturi noi, de moduri de viata diferite sau poate chiar au si facut un business din asta.

De unde vin bucuriile si relaxarea anul acesta? In primul rand, la munca se vor simti mult mai in largul lor si vor avea parte de ajutorul colegilor si sefilor. O perioada ceva mai tensionata va fi in perioada august-septembrie. Dar ce suna mult mai bine este faptul ca Jupiter va intra din octombrie in casa parteneriatelor si casatoriei. Pot fi sanse pentru cei intr-o relatie sa treaca la urmatorul nivel si pentru cei singuri sa isi gaseasca jumatatea anul acesta. Daca nu anul acesta, in 2018, Taurii nu vor mai sta sa spere si sa astepte la nesfarsit si vor actiona pentru a aduce schimbari in acest domeniu.

Ceva mai multa atentie asupra sanatatii. Sfatul meu este sa acorde mai multa grija acestui aspect – doar sunt cunoscuti ca dragostea pentru mancare ii face sa ia proportii rapid. Nu ar strica si un set complet de analize si o revizuire a stilului de viata: mancare sanatoasa, mai putina si mai nutritiva, odihna si ceva miscare. Putin din toate acestea si pot aparea minuni.

Taurii au fost mult timp in spatele scenei. S-au analizat, s-au eliberat de principii invechite si acum sunt pregatiti sa iasa la rampa. 2017 este anul ultimelor retusuri, anul in care i-au ultima gura de aer inainte de a intra pe scena si sa prezinte un Taur plin de vitalitate, asa cum noi nu l-am vazut pana acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.