Horoscop Taur 2018 – caracteristici generale

Horoscop Taur 2018 – aspecte generale. Am spus la inceputul anului ca, pentru Tauri, anul 2017 este unul de tranzit pentru ceea ce va veni. Ii stim pe Tauri rabdatori, destul de incapatanati, in special in ceea ce priveste principiile lor. Daca am sta sa urmarim comportamentul unui Taur am vedea ca acesta este destul de liniar. Nu este genul de persoana care sa ne socheze cu ceva iesit din comun si este destul de predictibil. O mare parte din aceste lucruri se vor schimba. Sau cel putin asa ne vor da de inteles prin modul in care se vor comporta.

Taurii imbratiseaza schimbarea

Am spus in anii trecuti despre Berbeci ca in toata perioada cat timp Uranus le-a tranzitat prima casa, celor de langa ei nu li s-a parut nimic special sau iesit din comun felul in care Berbecii s-au comportat in tot acest timp. Poate doar au fost ceva mai enervanti si greu de digerat. De ce fac referire la Berbeci? Pentru ca aproximativ aceleasi schimbari pe care le-au resimtit Berbecii, le vor resimti acum Tauri. Diferenta intre cele doua zodii este ca, la Tauri, acestea vor fi mai vizibile si mai de efect in ochii celorlalti pentru ca sunt putin in contradictie cum felul in care este construit Taurul.

De retinut, ca efectele acestui aspect incep din luna mai si se vor resimti timp de 8 ani de acum inainte.

Se aud clopotele de casatorie

Jupiter incepe anul in casa casniciei si parteneriatelor. In primul rand, au noroc a-si gasi unul sau mai multi parteneri de business cu care pot face treaba buna anul acesta cel putin. Impreuna pot dezvolta proiecte noi si fructuoase. Din punct de vedere al casatoriei, planeta norocului si abundentei nu ii poate decat ajuta pe cei care sunt intr-o relatie sa o treaca la urmatorul nivel. Iar pentru cei casatoriti deja se vor simti mult mai apropiati unul de celalalt, reusesc sa comunice mai bine si sa se bucure in fiecare zi unul de celalalt.

In fiecare zi avem ceva de invatat

Saturn desi cunoscut ca “Marele Malefic” intr-un fel sau altul, este pentru cei nascuti in zodia Taur, un prieten de nadejde. Taurul este o zodie de pamant ce munceste mult pentru a obtine ce isi doreste. Saturn este guvernatorul celor nascuti in Capricorn si atunci cand isi face simtita prezenta o face prin blocare, ingreunare dar si prin responsabilizare si maturizare. Aceste lucruri curg deja prin sangele Taurilor. Ei sunt obisnuiti sa traiasca prin stres, sa munceasca mult pentru a debloca lucrurile si sunt tot timpul ancorati in realitate. Nu spun ca Taurii sar in sus de bucurie atunci cand apare un tranzit al planetei Saturn, dar nici nu sunt surpinsi de ceea ce li se poate intampla.

Anul acesta Saturn este in casa a 9-a pentru Tauri. Aceasta este casa studiilor, strainatatii, religiei si principiilor de viata. In aceasta casa Taurii il au deja pe Pluto de ceva ani. Li s-au scuturat din temelii deja credintele iar ceea ce vrea Saturn acum este sa solidifice putin noile cunostinte si sa le treaca prin apele vietii cotidiene. Daca au ales in aceasta perioada sa aprofundeze un domeniu nou (ca si cursuri de lunga durata) Saturn vrea sa revizuiasca toate cunostintele acumulate in ultima vreme pentru a se asigura ca Taurii nu si-au pierdut vremea degeaba si ca au patruns “materia” pana la capat. Daca si-au schimbat modul de gandire asupra vietii, Saturn ii va ajuta sa compare noile principii cu ceea ce ii inconjoara. Iar in 2019 cand Saturn il va intalni pe Pluto, vor da si un “examen” la aceasta “materie”.

Sunt multe aspecte intre planete care ii vor influenta pe Tauri in acest an, insa toate vor fi legate cumva de tranzitul, as zice interesant si destul de “vizibil” pentru ei, al lui Uranus. Este planeta schimbarii, iar Taurii, de felul lor nu sunt obisnuiti si accepta greu orice schimbare. In 2018 planete le ofera cadrul potrivit de a incerca macar. Ii ajuta sa guste dintr-o alta viata. In astrologie, pentru tranzitele lui Uranus se spune ca daca te impotrivesti schimbarii aceasta se va intoarce impotriva ta. Acelasi lucru il spun si eu pentru Tauri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.