Horoscop Taur Bani 2014

Horoscop Taur Bani 2014

In prima parte a anului, Taurii pot avea ceva noroc din mici comisioane sau mici beneficii aduse de noile proiecte in care vor fi implicati iar in cea de-a doua parte a anului atentia lor se va indrepta catre casa si familie.

Daca va doreati sa va mutati acum este momentul prielnic. Iar noua casa va fi mult mai mare, mai spatioasa si mai luminiata. Pentru cei care nu vor schimba domiciliul acest aspect, tranzitul lui Jupiter in casa a IV-a poate insemna si investitii in reamenajarea locuintei sau extinderea acesteia.

Cei ce si-au cumparat casa in sistem ipotecar si au intampinat probleme in plata ratelor vor gasi solutii pentru redresare. Protectia casei si a mediului familial sunt protejate de acest tranzit.

Acelasi aspect aduce si suport din partea familiei atat sufleteste cat si financiar. Si pentru cei dintre voi care aveati in plan marirea familiei cu un nou membru poate ca aceste cheltuieli legate de casa pot insemna amenajarea camerei acestuia.

Un moment interesant va fi mijlocul lunii septembrie cand Jupiter va fi in trigon cu Uranus din casa a 12-a. Probabil veti incepe sa culegeti roadele muncii depuse in lunile anterioare.