Horoscop Taur Dragoste 2014

Horoscop Taur Dragoste 2014

Aspectul principal al acestui an este tranzitul lui Saturn in casa parteneriatelor si casatoriei. Saturn, guvernator al seriosului Capricorn, te va aduce fortat cu picioarele pe pamant. Toate relatiile tale vor fi supuse unei analize atente si rationale. Relatiile care au fost aduse fortat pana in acest an, care nu au o fundatie stabila isi vor gasi acum sfarsitul. Chiar si cele pe care vei decide sa le pastrezi in continuare vor suferi cateva schimbari. Anul acesta constientizezi faptul ca o relatie implica nu doar momente de fericire cat si multe responsabilitati. Iar acestea din urma trebuiesc facute de ambele parti in proportie egala si toti cei care nu se incadreaza in acest principiu nu vor mai fi langa tine in anul urmator.

Acest aspect ii influenteaza cel mai mult pe cei care sunt casatoriti sau urmau sa se casatoreasca pentru ca le este pusa la test relatia in cel mai brutal mod. Principiul va fi acum ori niciodata. Cei ce vor reusi sa treaca acest obstacol vor avea o casatorie trainica pentru toata viata. Este momentul in care amandoi, ca si cuplu, veti lua realitatea in piept. Pentru unii dintre voi poate insemna un an in care vor trebui sa cedeze din aspiratii pentru a fi alaturi de partener ce trece printr-o perioada grea si astfel, le este testata fidelitatea si daruirea fata de jumatatea sa.

Pentru cei care nu sunt inca casatoriti o parte din voi va realiza ca acesta este pasul necesar pentru implinirea vietii iar pentru altii testarea logodnei in care erau deja angrenati.

Desi inceputul va fi greu si probabil te vei confrunta cu dezamagiri in ceea ce priveste relatiile apropiate, sfarsitul acestui tranzit te va lasa mult mai experimentat in acest domeniu si mult mai sigur pe ceea ce poti oferi si, de asemenea, pe ceea ce iti doresti de la celalalt.

Nu este un an de aventuri. Este un an in care pui stabilitatea si devotamentul pe primul loc si continuitatea unei relatii va depinde de atasamentul profund si dedicarea ambelor parti. Vei fi extrem de serios in alegeri si in decizii. Nu vei lasa loc de interpretari. Pentru cei singuri, luna mai poate suna promitator pentru voi. Asta pentru ca Jupiter din casa a treia va realiza un aspect pozitiv cu Saturn. Asta inseamna speranta si poate chiar un mic noroc de dragoste intr-o mini vacanta.