Horoscop Taur Tendinte Generale 2014

Horoscop Taur Tendinte Generale 2014

Pentru Tauri, anul 2014 este cel care le va confirma ca viata trebuie luata in serios si ca trebuie sa cautam si sa intelegem fiecare element al sau. Anul precedent a fost unul considerat usor pentru Tauri, fara prea multe aspecte planetare grele ajutand nativul sa se pregateasca pentru cele ce vor urma in acesta.

Planeta vedeta din 2014 este Saturn. Tranzitul acesteia din Scorpion se va desfasura in casa a saptea, casa parteneriatelor. Cei care vor simti mai puternic acest aspect sunt cei nascuti in a doua decada a zodiei. Saturn in aceasta pozitie nu va afecta doar relatiile, cat si starea de spirit generala si atitudinea Taurilor. Te vei gasi mult mai serios si dedicat muncii decat pana acum, iar aceasta stare iti poate da cateodata chiar o lipsa acuta de energie mai ales in momentele in care vei simti ca telurile tale sunt greu de indeplinit.

Marele Invatator impreuna cu calitatile tale de om dedicat muncii si proiectelor sale te vor indemna sa termini tot ceea ce ai inceput. Drumul poate fi un pic anevoios si castigurile poate vor intarzia sa apara insa cel mai important este sa nu te lasi in voia sortii. Tine linia asa cum esti obisnuit, fara oscilatii si nu te abate de la drum pentru castiguri efemere.

Saturn va pune sub semnul intrebarii tot ce tine de parteneriat. Asocieri, casatorii, toate vor fi analizate atent si daca exista un dubiu asupra trainiciei vreuneia, probabil acea legatura va fi intrerupta definitiv. O mare parte dintre voi veti analiza absolut toate relatiile pe care le aveti, in special cele incepute acum 15 ani cand Saturn a tranzitat casa 1.

Nativii in Taur sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt rabdatori si de cursa lunga. Ei investesc mult suflet si timp intr-o relatie insa anul acesta este anul in care totul este alb sau negru. Relatiile vor fi cernute si vor ramane doar cele viabile pe termen lung. De asemenea, Saturn reprezinta in astrologie si figuri autoritare/sefi asa ca nu ar fi exclus sa ai si cateva momente in care, cei cu functii inalte sa se impuna destul de dur in fata ta si sa fii, astfel, nevoit sa iti schimbi programul pentru a le face pe plac. Si pentru a se asigura ca toata munca lui nu este in zadar, Saturn va intra in retrogradare in perioada martie – iulie timp in care vei putea sa reanalizezi primele decizii si sa iti faci planuri pentru perioada urmatoare.

Anul acesta vei fi mult mai responsabil mult mai mult decat esti deja obisnuit sa fii. Iti vei intoarce privirea catre ceea ce esti si ceea ce ai nevoie pentru a avea viitorul pe care ti-l doresti iar daca cineva iti va sta in cale si nu este pe aceeasi lungime de unda cu tine il vei considera element perturbator si vei incheia orice legatura.

Pregatiti non-stop pentru a munci anul acesta Taurii au noroc in activitati ce tin de comunicare. Poate te apuci sa scrii o carte si vei reusi chiar sa o si termini. Vei participa la cursuri noi de formare profesionala sau vei fi alaturi de copilul vostru in activitatile scolare si de ce nu, poate sa te apuci de o noua facultate. Cert este ca prima jumatate a anului te gaseste in fata laptopului scriind cu foarte multa daruinta. In cea de-a doua jumatate a anului, Jupiter va trece in casa a IV-a, casa caminului si a familiei. Daca iti doresti un apartament mai mare sau mai multe imbunatatiri ale casei acum este un moment foarte bun iar cuplurile care isi doresc un copil pot spune bun venit unui nou membru al familiei. Pana la sfarsitul anului te vei simti foarte bine in caldura caminului locul unde norocul si expansiunea se vor desfasura.

In ceea ce priveste viata sociala, intrarea de anul trecut a lui Neptun in casa prietenilor si aspiratiilor te vor face sa atragi alaturi de tine persoane spirituale si artistice. Cei care in harta natala au aspecte negative cu planetele personale se pot lasa influentati de catre cei din jur sau chiar manipulati. Iar altii pot atrage persoane mult prea visatoare. Oricum ar fi, asupra acestui domeniu de viata Neptun aseaza o ceata inselatoare.

Uranus, planeta schimbarilor bruste intra inca din 2011 in casa a 12-a, casa subconstientului, secretelor si a spiritualitatii, iar acum isi intra si mai mult in drepturi. Desi voi sunteti o zodie pragmatica si conservatoare, urmatorii ani veti experimenta aceasta lume ascunsa si o parte din voi va veti ajuta de ocult. Veti fi mult mai aproape de spiritualitate si chiar astrologie ba chiar, mai mult, viata voastra spirituala se va schimba profund. Aceasta zona a vietii tale este foarte agitata si daca stii cum sa o folosesti, aceste energii iti pot fi foarte de folos in cariera ta, mai ales daca job-ul implica activitati din spatele scenei.

Pluto ramane si el in aceeasi casa, cea a educatiei, religiei, filozofiei si a sociologiei. Cu o asemenea putere toate convingerile tale acumulate de-a lungul vietii vor fi puse dintr-o data sub semnul intrebari si schimbate intr-un mod radical. Indiferent de varsta pe care o ai, acest tranzit va schimba din temelii toate principiile de viata acumulate pana acum. De asemenea, o transformare puternica va exista si asupra educatiei. Nu sunt excluse nici calatoriile initiatice in alte tari.

Din punct de vedere al sanatatii, nu se prevad aspecte majore ci doar o tendinta usoara de ingrasare in prima parte a anului – mai ales, pe fondul unei zodii extrem de gurmande.