Horoscop Varsator Tendinte Generale 2014

Horoscop Varsator Tendinte Generale 2014

Anul acesta zona principala de interes este cea a muncii. Saturn a intrat inca din octombrie 2012 in casa carierei si va ramane aici pana in decembrie anul acesta. Saturn este denumit “Marele Invatator” iar rolul sau este de a ne face maturi si constienti de greutatile realitatii.

Implicatiile sale in zona carierei tale vor fi strans legate de responsabilitati. Daca vei avansa se va datora in primul rand muncii tale si faptului ca te-ai implicat mai mult decat de obicei, ca ai fost serios si dedicat job-ului tau. In acelasi timp Jupiter isi continua drumul inceput anul trecut in casa relatiilor de munca si iti aduce suport din partea colegilor cat si oportunitatea unei promovari sau schimbarii job-ului cu unul mai bun.

Din 16 iulie Jupiter paraseste casa muncii si intra in casa casatoriei si parteneriatelor. Cei necasatoriti au ocazia de a-si gasi jumatatea in aceasta perioada, daca sunt singuri, sau, pentru cei care sunt implicati intr-o relatie serioasa, sa o oficializeze. Pentru cei casatoriti, mariajul va simti o revigorare din punct de vedere sentimental si va veti simti indragostiti ca la inceput. Si din punct de vedere al carierei veti simti un real ajutor din partea partenerilor.

Ca si zodie iti place sa fii rebel, sa nu traiesti dupa norme si reguli. Cu Uranus, planeta ta guvernatoare in zona comunicarii si cu Saturn, ce imprima seriozitate in casa carierei, va fi greu sa iti stapanesti pornirile si sa te fortezi sa fii disciplinat. Va trebui sa inveti sa creezi un echilibru intre natura ta de om liber si cerintele mediului de a fi matur in decizii. Cel mai important este sa nu te descurajezi daca vezi ca nu iti ies din prima planurile. Intr-un final vei vedea ca vor veni si recompensele. Important este ca principala ta abilitate, relationarea, este in continuare, arma ta principala.

Cea de-a patra planeta a carui tranzit este foarte important pentru tine este Pluto. Acesta se afla inca din 2008 in casa a 12-a, casa spiritualitatii, a dusmanilor ascunsi si a bolilor lungi. Pentru tine acest aspect are foarte multe semnificatii. In primul rand, vorbim de o schimbare totala a principiilor tale care vizeaza religia si relatia ta cu spiritualitatea. Lumea ta interioara va suferi transformari profunde iar relatia cu Divinitatea se va imbunatati profund. Din punct de vedere al sanatatii iti recomand sa ai tot timpul analizele facute complet. Daca nu acorzi o atentie sporita acestui domeniu s-ar putea ca ceea ce incerci sa eviti sa rezolvi astazi, maine sa reapara in conditii si mai dificile.