Justin Timberlake si Jessica Biel au un baietel!

Justin Timberlake si Jessica Biel au un baietel!

In urma cu doua zile, Justin Timberlake si Jessica Biel au devenit parintii unui baietel care, cel mai probabil, cu asa gene si parinti frumosi, peste cativa ani va fura inimile multor fete.
Povestea numelui baietelului lor este una foarte interesanta. Justin si Jessica l-au numit pe cel mai tanar membru al frumoasei lor familii Silas Randall Timberlake. Numele Silas a fost cel de-al doilea prenume al bunicului lui Justin, iar Randall nu este doar al doilea prenume al lui Justin, ci si numele tatalui lui. Lucrurile frumoase se pastreaza in familie, nu?
Fiind nascut pe data de 13 aprilie, Silas este guvernat de planeta energiei, Marte. Copilul in zodiac Berbecului este cunoscut ca fiind argintul viu. Plin de energie, de veselie, de curiozitate si de agitatie, copilul Berbec vrea sa incerce tot, vrea sa vada tot, sa nu ii scape nimic. Doreste sa fie tratat ca si un om matur si se asteapta ca atunci cand iti pune o intrebare sa ii raspunzi sincer, ca unui om mare. Mai multe informatii despre caracteristicile copilului Berbec poti gasi pe horoscopia.ro, AICI.
Oare cei doi parinti celebri stiu ce ii asteapta? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.