Pesti Horoscop General

Pesti Horoscop General

Ultima zodie este poate cea mai complexa dintre toate. Si, pentru ca este si cea de-a treia zodie de apa este si cea mai sensibila. Empatia si compasiunea sunt cele mai importante calitati ale tale, pentru tine este foarte greu sa te detasezi de problemele si vietilor celorlalti. Preiei prea mult din suferinta celor din jur ca si cum ar fi ale tale si vei incerca sa infrumusetezi vietilor celor napastuiti cat poti de mult.

Asociatia cu empatia este si calitatea de a fi rabdator. Stii sa asculti, stii sa oferi umarul lacrimilor amare si stii sa consiliezi. Nu este de mirare ca multi psihologi si preoti pot fi gasiti in aceasta zodie.

Pentru ca te dedici atat de mult umanitatii si pentru ca risti sa preiei foarte mult din suferinta lor de multe ori risti sa iti evaporezi viata ta si sa o traiesti pe a altora. Devii astfel foarte influentabil. Pentru tine viata este un vis si nu te deranjeaza daca astazi ai alt vis decat cel de ieri. De altfel, intreaga ta viata poate fi un sir nesfarsit de filme pentru ca un alt element care te caracterizeaza este iluzia, perfectiunea intruchipata. Lucrurile intangibile sunt pentru tine mai reale decat apa. Gasesti muze pentru actul tau creativ in oricine si orice. Esti ca apa, pretutindeni si in orice dar de foarte putine ori in realitate. Iar daca realitatea devine dura cu tine treci rapid pe modul de visare sa poti evada in lumea ta. Iti lipseste practica si ancora in realitate, lucruri pe care le poti gasi doar intr-un partener de viata rabdator.

Calitati: bland, iubitor, darnic, empatic, romantic, iubitor
Defecte: visator, mult prea sensibil, inselator.