Rac Horoscop General

Rac Horoscop General

Berbecul a fost cel care ne-a dat curaj sa plecam in lume si sa ne facem un rost in viata. Taurul ne-a invatat cum sa ne bucuram de acest drum, sa ne oprim si sa simtim cu tot corpul nostru minunatiile lumii, iar Geamanul ne-a adus aminte ca seriozitatea strica cateodata si ca viata poate sa fie si amuzanta. Acum, Racul ne aduce aminte ca fara dragostea si caldura familiei nimic nu are sens. Cei nascuti sub acest semn sunt cunoscuti ca fiind cei mai buni parinti ai Zodiacului, cele mai bune mame si cei mai protectori tati.

Ei se simt cel mai bine sub protectia caminului inconjurati de cat mai multi membrii ai familiei. Niciun Rac nu se va simti complet pana cand nu va avea familia lui si, asa cum am precizat si inainte, cea mai mare dorinta a lor este intregirea familiei cu cat mai multi copii.

Evident, ca putem intalni deseori Raci care isi ascund aceasta latura nativa. Si asta pentru ca, dintre cele trei zodii de apa ei percep sentimentele la modul cel mai primitiv. Si daca ii ranesti, Racul, dezamagit, va cauta sa se apere de orice ar putea sa il raneasca din nou ascunzandu-si sufletul sub carapace.

Spuneam ca Racul este o zodie de apa. Ceea ce inseamna ca are intotdeauna sufletul deschis catre dragoste si afectiune. Insa, asa cum spuneam daca nu stii cum sa gestionezi situatia cu el poti descoperi un Rac inbufnat, rautacios si respingator. Cateodata chiar din motive ilogice si nesustenabile. Acest suflet agitat poate oricand sa exagereze si sa se transforme rapid in cea mai napastuita victima. Si cum a preluat de la zodia anterioara darul de a povesti, impreuna cu cel dobandit din zodia proprie de a insufletii orice discutie, reuseste sa devina rapid o Drama Queen 🙂

Trecand peste toate acestea cea mai mare calitate a Racului este devotamentul pentru cei dragi. El va gasi intotdeauna energie si implicare pentru a fi alaturi de familia lui si de cei apropiati.

Calitati: romantic, devotat, sensibil, protector, tolerant, bland, calm, generos
Defecte: delasator, cu toane.