Sagetator Horoscop General

Sagetator Horoscop General

Cea de-a noua zodie, Sagetatorul este asociata cu libertatea. Nativii acestei zodii sunt pasionati teribil de calatorii si evadari si rareori ii vei vedea petrecand prea mult timp acasa.

Sagetatorul este un spirit liber caruia nu ii plac limitarile. Are orizonturi largi iar petrecerile si sportul sunt pasiunea lui numarul unu.

Si pentru ca vorbim de petreceri ne referim in acelasi timp si la asocierea nativului cu calitatile planetei lui guvernatoare, Jupiter. Jupiter este cea mai mare planeta a sistemului solar si ea influenteaza norocul, belsugul, fericirea si succesul. Este aducatorul de bani dar si risipitorul lor, in cazul in care avem aspecte negative. Da, pentru ca Sagetatorului ii place sa faca totul in stil mare pe toate planurile, atat profesionale cat si personale. El este colegul care raspunde pozitiv la orice idee de imbogatire rapida. El este cel care abia asteapta sa faca o calatorie in jurul lumii. El este cel care spune nu rutinei. Sagetatorul stie ca lumea este mai mult decat ce i se prezinta si vrea sa o cunoasca. Vrei sa stii raspunsurile la toate intrebarile mari, vrei sa stii tot ce presupune viata, vrei sa testezi orice conceptie si sa traiesti in toate culturile lumii daca s-ar putea.

Tu esti si zodia cea mai iubitoare de animale si esti foarte bland si grijuliu fata de ele. Esti cel mai apropiat de ele si te inspaimanta cruzimea fata de ele. Si cum libertatea dorita de tine este prezenta si in modul de a vorbi si actiona ai si inclinatii in a te implica in organizatii neguvernamentale de intr-ajutorare a necuvantatoarelor. Cauzele tale sunt sustinute de cuvinte ce pot lasa oamenii uluiti iar tu si podiumul in aceste conditii sunteti cei mai buni prieteni.

Calitati: optimist, darnic, intelept, pozitiv, vesel, generos, talentat
Defecte: extravagant, neglijent, repezit, uituc.