Taur Horoscop General

Taur Horoscop General

Dupa ce Berbecul initiaza lucrurile si le pune in miscare este timpul celor nascuti in cea de-a doua zodie a Horoscopului sa isi intre in drepturi. Si ne spun: “bun, bun, insa lucrurile trebuie facute cu cap, analizate, rediscutate, calculate….”. Si uite cum Taurasul nostru ne invita la o discutie relaxanta la casa lui de vacanta de la tara, la masa in curte langa prun, cu un pahar de vin rosu demi-sec sa rediscutam elementele planului de razboi. Un razboi nu trebuie doar bifat ca si castigat. Trebuie sa simtim si in portofel asta. Taurul este cel care ne aduce aminte mereu ca dragostea trece atat prin stomac cat si prin contul bancar.

Taurului ii place nespus de mult confortul, sii nu doar in acte. Protejat de planeta dragostei si a puterii financiare, Venus, el are dezvoltat foarte bine simtul frumosului. Si cand spunem simt, ne referim si la cel tactil, caci Taurul nu poate dormi decat in cele mai fine asternuturi, nu poate manca decat cele mai proaspete si delicioase mancaruri….

Ca si defecte, Taurii sunt cunoscuti ca incapatanatii Zodiacului. Nimeni si nimic nu poate sa ii scoata din ale lor sau sa le schimbe parerea. Daca privesti si partea buna a lucrurilor aceasta incapatanare ii ajuta sa termine intotdeauna ce au inceput in comparatie cu Berbecul care desi are curajul de a da startul pe drum ajunge sa se plictiseasca sau chiar sa se apuce de altceva fara sa termine ceea ce a inceput.

Taurii sunt persoane loiale, de cursa lunga, care nu renunta la scopul vostru comun cu una cu doua si au casnicii trainice si pe viata datorita acestei calitati.

Daca vrei sa ai o viata fara prea multe probleme, calma, intr-un camin calduros atunci Taurul este companionul perfect.

Calitati: calm, loial, bland, sociabil, perseverent, rabdator
Defecte: incapatanat, materialist, gurmand, razbunator.