Varsator Horoscop General

Varsator Horoscop General

Ajunsi la penultima zodie a Horoscopului intalnim aici poate cea mai sclipitoare minte dintre zodii. Varsatorii pot fi cei mai geniali si revolutionari dintre toate zodiile. Este zodia de aer cea mai avansata din punct de vedere intelectual. Poate chiar prea avansata caci daca o iei mult inaintea tuturor s-ar putea sa ramai singur pe drum caci ceilalti nu pot tine pasul cu tine si nici tu nu vrei sa faci pasi inapoi.

Ei sunt cei care sustin revolutiile si reformele. Sunt cei care se impotrivesc traditiei si cauta protejarea libertatii. Sunt naturi libere, surprinzatoare, imprevizibile si explozive. Datorita acestor elemente ii poti gasi de multe ori in fruntea sindicatelor.

De asemenea, Varsatorul tine si de prietenie, de social, de mase si cu toate acestea el este cel care sclipeste peste toata masa. Desi militeaza pentru unicitate si egalitate atunci cand se simte la acelasi nivel cu cei din jurul sau poate deveni depresiv.

Sustinut de planeta Uranus, planeta surprizelor si a evenimentelor senzationale, faima sta la colt sa ii surada oricand. Fata de toate zodiile, geniul sau creator il poate propulsa instant pe culmile cele mai inalte.

Ca si Sagetatorul libertatea ele elementul sau definitoriu. Insa, fata de colegul sau de aventura el o doreste pentru a se putea exprima liber.

Pentru ca el deja detine forta informatiei. El nu este in cautare de raspunsuri, el are si intrebarea si raspunsul, cauta doar sustinatorii cauzei sale, cauta sa electrizeze publicul, cauta spatiul necesar desfasurarii geniului sau.

Calitati: ingenios, filantrop, prietenos, corect, intelectual
Defecte: incapatanat, rebel, aerian, dictator.